BAGGRUND

På Stell har været på markedet i Norge siden december 2016 og er for tiden førende som pletfjerner og uldvask i mange brancher. Vi har derfor etableret På Stell også til det danske marked. Vores mål er at finde produkterne i butikker i nærheden af dig såvel som i våres webshop.

HELT RENT

Alle vores produkter er meget effektive og nemme at bruge. På Stell er lavet af naturlige olier og effektive ingredienser af citron. Det er denne unikke sammensætning, der gør at produkterne rengøre og plejer. Ud over at På Stell fjerner snavs og vanskelige pletter fra de fleste materialer, forhindrer olierne i produkterne udtørring af træmøbler og gør dine hænder og dit tøj naturligt blødt. Vores sæbe giver også en flot poleret overflade på glatte materialer som køkkenvask eller porcelænsbadekar. Alle vores produkter er stærkt koncentrerede og meget drøje.

HELT NATURLIGT

Vores vision er at give dig produkter, der rengøre så let og effektivt som muligt uden brug af skadelige kemikalier. På Stell er produkter, der ikke indeholder kemikalier eller stoffer, som kan skade naturen, eller de mennesker der bruger dem. Vi går ikke på kompromis med virkningen og vaskeffekten. Disse produkter kan erstatte en række andre produkter, der findes i butikkerne – eksempelvis forskellige rengøringsmidler til køkken og badeværelse. Udover at det er godt for privatøkonomien, at der ikke skal købes forskellige produkter til forskellige formål, minimeres produktionen af emballage, transport og andre processer, som kan skade miljøet yderligere.

På Stell består af effektive, vedvarende råstoffer, er økologisk, vegansk og biologisk nedbrydelig. Vi tilstræber konstant at benytte så miljøvenlig emballage som muligt. På Stell citronsæbe er pakket i HD polyethylen, som bevarer produktet og er et materiale, der kan genanvendes mange gange. På Stell uldvask leveres i 70 % genanvendeligt PET.

På Stell produceres i EU.