Find din plet

Fedt og smør

Fedtpletter kan opstå lynhurtigt og bliver tit siddende lidt for godt! På Stell Citronsæbe har den effektive egenskab, at den opløser fedt og dermed er den perfekt til at fjerne disse typer pletter.

Grønsager, krydderurter og krydderier

De hyppigste pletter fra grønsager er nok fra mos til børnene eller supper, som er lavet af gulerod eller tomat, som begge indeholder det stærke farvestof caroten, men kanel og andre krydderier kan også give pletter.

Deodorant og sved

Pletter fra deodorant er ofte ganske enkelt at få af, men kombineret med sved, kan det være en udfordring.

Frugt og juice

Frugt kan virkelig lave nogle heftige pletter – særligt frugter som er kraftige i farven og også som grød, kompot eller smoothie.

Rødvin

Rødvin er måske dén type plet, som du frygter mest. Det behøver du ikke længere. På Stell Citronsæbe fjerner rødvinspletter effektivt, skånsomt og miljøvenligt.

Afføring og urin

Smider du babys uldbody ud, fordi den simpelthen er blevet for misfarvet af urin og afføring? Det behøver du ikke – På Stell Citronsæbe fjerner disse pletter på alle slags tekstiler. Hold tøjet pletfrit – også dit eget, hvis uheldet er ude. Har du husdyr, der har lavet en plet på gulvtæppet, kan du fjerne både plet og lugt.

Bær og syltetøj

På Stell Citronsæbe fjerner alle pletter fra bær og syltetøj – også pletter fra blåbær! Citronsæben holder tøj og interiør pletfrit! Selv hvis du får pletter på uld, kan du få dem væk med På Stell Citronsæbe.

Gylp fra baby eller opkast

Gylp fra baby giver pletter, som er vanskelige at få af. Det samme gælder, hvis du har fået opkast på tøj, møbler eller tæpper. På Stell Citronsæbe er suveræn til at fjerne pletterne – og samtidig gøre det skånsomt og miljøvenligt.

Solcreme

Har du fået solcreme på tøjet? Det kan give ucharmerende brungule pletter, som kan være svære at få af. Har du På Stell Citronsæbe er det helt enkelt at få fjernet pletterne.

Tomat

Tomat kan være årsag til pletter, der er virkelig vanskelige at få af – især hvis du har spildt tomatsuppe eller en form for tomatsovs. På Stell Citronsæbe fjerner også denne type af pletter – måske lettere end du tror.

Benzin, diesel og olie

På Stell Citronsæbe opløser pletter af fedt og olie og fjerner derfor også benzin, diesel, parafin og alle typer olie. Citronsæben er suveræn til at fjerne lugt og så kan du tilmed også vaske hænderne i den!

Maling

Vi har testet flere typer maling og maling med forskellige tørretider. Vi fandt ud af, at jo mere tør malingen er blevet, des længere skal det plettede tøj ligge i sæbevand.