På Stell Sitronsåpe

DKK119.00 Inkl. moms

Citronsæbe – den originale pletfjerner med naturlige olier

Denne pletfjerner bliver du afhængig af! Anvend den på uld, bomuld, alle andre tekstiler samt tæpper og træmøbler. Du vil elske den friske, naturlige citronduft. Økologisk, vegansk og biologisk nedbrydelig.
230g

På grund af lagerændringen vil leveringstiden være 3-4 uger.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2406710000 Kategori:

Beskrivelse

På Stell Sitronsåpe – citronsæbe, den originale pletfjerner, der er både effektiv og miljøvenlig. Den indeholder ingen tilsætningsstoffer, palmeolie, fosfater, enzymer, blegemidler, farvestoffer, petroleumderivater, aggressive syrer, klor, ammoniak eller syntetisk parfume. På Stell Sitronsåpe er økologisk, vegansk og så mild, at du kan vaske hænder i det, for at fjerne olie, jord eller lugt af hvidløg og chili.

På grund af den unikke sammensætning af naturlige olier og aktive stoffer fra citron er På Stell Sitronsåpe meget effektiv mod pletter af rødvin, fedt, olie, maling, blåbær, blod, afføring og meget mere.

Sådan bruger du citronsæben til alt der kan komme i vaskemaskinen:

1. Læg tøjet i varmt vand -hvis det er uld, brug da lunkent vand
2. Gnid med På Stell Sitronsåpe til pletten forsvinder
3. Er det en gammel eller ekstra genstridig plet, lad tøjet ligge i et par timer, så sæben får lov at virke. Ved uld må det maksimalt ligge i 30 min
4. Skyl stoffet, hvis pletten er væk og tøjet ellers er helt rent
5. Hvis pletten ikke er helt væk – læg tøjet i vaskemaskinen uden at skylle sæben af og vask tøjet i vaskemaskinen som du plejer

For alt der ikke kan komme i vaskemaskinen – tryk på ikonerne nedenfor:

 

Tip
Vi anbefaler, at du har På Stell Sitronsåpe liggende i nærheden af din vaskemaskine. Så er det nemt at behandle pletterne, inden du putter tøjet i maskinen. På Stell Sitronsåpe er uundværlig, når du rejser nem vask af tøj eller hurtig fjernelse af pletter.
HAR DU TIPS DU VIL DELE MED OS?
Vi hører gerne fra dig og deler dine gode råd på de sociale medier. Alle nye tips bliver præmieret med en På Stell Sitronsåpe.
 
Indsend dine tips her
 
 
På Stell Sitronsåpe er et certificeret Nature Care Product. Læs mere om hvad NCP betyder.
Nature care product

Produceret i EU

På Stell Sitronsåpe er lavet af naturlige olier fra citron, raps, solsikke og kokos. Den naturlige citronolie indeholder Limonene og Citral som en naturlig del af olien. Limonene udgør <0,5%.

>75% soap, plant based Glycerine, Citrus oil organic, contains Citral, Limonene

Yderligere information

Vægt 230 g