På Stell Ullvask

DKK99.00 Inkl. moms

Økologisk uldvask til uld og silke

På Stell Uldvask er lavet af naturlige olier og blødgører derfor tøjet på naturlig vis og er specielt skånsomt mod uld og silke. Meget drøj i brug. På Stell Uldvask er økologisk og biologisk nedbrydelig. Flasken indeholder 250 ml.

Varenummer (SKU): 2406720000 Varekategori:

Beskrivelse

På Stell Ullvask er lavet af naturlige olier. Ud over at være både effektiv og skånsom på alt tøj af uld, mohair, alpaca, kashmir og silke, er den også god for miljøet. Uldvasken bevarer farverne, også den naturlige uldhvid. På Stell Ullvask indeholder ingen tilsætningsstoffer, palmeolie, fosfater, enzymer, blegemiddel, farvestoffer, petroleumsderivater, aggressive syrer, klor, ammoniak eller syntetisk parfume.

På Stell Ullvask er meget drøj. Vi anbefaler en 1 spsk. til en halv maskinfuld tøj. Pas på dine uldklæder, så de varer længe.

se hvordan du behandler dit uldtøj her

På Stell Ullvask er et certificeret Nature Care Product Læs mere om hva NCP betyder.
Nature care product

Produceret i EU

Indeholder vaskeaktive ingredienser fra kokosolie, olivenolie og vand. Benzyl Alkohol er et NCP-godkendt stof til at balancere væskens viskositet (hvor tyk eller tynd væsken er) og indholdet er <1%. 5-15% nonionic tensids, >5% plantsoap, >5% anionic tensids, Benzyl Alcohol

Yderligere information

Vægt 310 g